2015. június 24., szerda

Hogyan tudja megtanulni gyermeked ezeket a képességeket?


Ezt a képességet meg lehet tanítani a gyerekeknek, és mindennap kamatoztathatja tudását.  
  • A képesség, hogy lenyugtassák magukat, agresszivitás helyett öntudatosságot hoz, a problémamegoldó képesség és becsületesség nem hirtelen alakul ki 18 éves korban. 
  • Ezek olyan képességek, melyekhez sok idő és ismétlés kell, mire megtanulják. 
Ahogy megtanítod azokat a leckéket, te leszel a gyermek érzelmi vezetője, a saját maga fegyelmezésének útmutatója.
Nem könnyű a hatalmi harcokra mint lehetőségre gondolni, hogy tanítsd gyermekedet azokra a képességekre, amire az élete során szüksége lesz, főleg azokon a napokon nem, amikor úgy tűnik azon gondolkodva ébredt fel, hogy ma tuti megőrjítem a szüleimet! 

De a hatalmi harcok felszíne alá tekintve tudsz segíteni, megnevezni az érzéseket, vagy szükségleteket, amik a viselkedés mozgatói és megtaníthatod a hozzáillő válaszokat.
 



Szüleidnek nem állt rendelkezésre ez a tudás. 
Használhatod ezt az érzelmi intelligenciát, hogy segíts gyermekednek kezelnie az erős érzelmeit, azáltal, hogy felépítsen veled egy köteléket, és megszűnnek a hatalmi harcok.


Elég ijesztően hangzik, hogy mi az hogy az én gyerekem érzelmileg nem intelligens, és csak ezért csinálja a dührohamokat, nyers beszéd ezért hagyja el a száját, de ha veszel egy nagy levegőt és a felszín alá tekintesz, tudsz neki segíteni ennek megszüntetésében. Gyere és végezd el képzésemet, hogy e tudás birtokában legyél, amihez itt jelentkezhetsz: hiszti.elenkgyerekek.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése