2015. június 9., kedd

Hegyet mászol vagy gyereket nevelsz?

Használhatod ezt a blogot mint egy útmutatót, hogy a felszín alá tekints a kötélhúzásaitok mögé, az érzelmek világába, egy világba, ami kapcsolódik gyermekedhez, és a végeredmény mindkettőtök számára egy kincs. 
Itt felfedezheted hogyan tudod a rossz viselkedés lángjait átfordítani lehetőségekbe, megtanulva és felnőve a gyerekkel együtt. Itt vannak azok a zavarba ejtő és legnehezebb pillanatok, amik kevésbé lesznek zavaróak.
Szülőnek lenni olyan mint a hegymászás. Ez egy fáradságos feladat, munkád pedig közszemlére kerül a hatalmas tömegben. Az érzelmek világát még csak most fedezik fel. Ha azt választod hogy kialakítod az érzelmi kötődést gyermekeddel, azt érezheted, hogy nem tudod, hogyan csináld, túl elfoglalt vagy, vagy túl ijesztő a feladat. 
 
Ha szeretnéd megtanulni, hogyan kerüld el a mindennapos harcokat, gyere el elsőként alapkézéséemre: https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/
Vagy, ha már elvégezted az első három képzéselemet, vagy a Webináriumot akkor ezt ajánlom neked: https://hiszti-elenkgyerekek-com.webnode.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése