2015. június 8., hétfő

Mire jó az érzelmi inteligencia?


Az emberek, akik érzelmileg intelligensek, a legfontosabb kapcsolataikban természetes módon képesek használni az érzelmi tudásukat, és felépíteni a kapcsolódásokat, amely ahhoz vezeti őket, hogy akarjanak együttműködni.
A gyerekek, akik észlelik és értik érzelmeiket sokkal hatékonyabban képesek lenyugtatni saját magukat és kevesebbszer akadnak ki. Ez által nem kerülnek sok bajba, mivel kevésbé impulzívak és jobban összpontosítanak. 
Megértve az érzelmeket lehetővé teszi számukra, hogy jobban kijöjjenek másokkal.
Azért, hogy megtanítsuk gyermekeinket, mit éreztek, és hogyan kezeljék az erős érzelmeiket, mint például a harag, frusztráció, és félelem, meg kell tennünk saját magunkkal is - még a pillanat hevében is. A feladat nem könnyű, és időbe telik, de megvalósítható és biztosan megéri az erőfeszítést. 


Ha szeretnéd megtanulni, hogyan növelheted gyermeked érzelmi intelligenciáját, gyere el elsőként alapkézéséemre: https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/
Vagy, ha már elvégezted az első három képzéselemet, vagy a Webináriumot akkor ezt ajánlom neked: https://hiszti-elenkgyerekek-com.webnode.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése