2016. január 28., csütörtök

Nálatok is megbolondul a gyerek fél évente?


Figyeld csak meg: fél évente a gyerek újrarakja a hálózatot szervezetében:

A gyerekek átmennek növekedési ugráson hat havonta a korai években, és minden évben ahogy közeledik a kamasz kor. Ez alatt az idő alatt a régi rendszer szétesik, mielőtt az új működni kezd. A folyamat négy héttől hat hétig tart. A növekedési ugrás eltűnik ugyan olyan gyorsan ahogy megjelent. 

Elengedni a „Kedvenceket”

A gyerekek elérnek egy bizonyos kort és a felnőttek eldöntik, hogy itt az idő befejezni a cumisüvegből ivást, cumik, szoptatás, és akár a kedvenc takarók. A kulcsa a „kedvencek” elengedésének, hogy együttműködsz gyermekeddel, hogy segíts megtalálni egy másik utat, amivel nyugtatja és csendesíti magát. Egy helyettesítő nélkül, otthagyva őt a kedvenc csendesítője nélkül a stressz szintje gyorsan emelkedhet.

Támadó orvosi gyakorlat
A doktorok felesküdtek, hogy segítik a betegeiket, viszont olyan eszközökkel és technikákkal használnak, mindez félelmetes és fájdalmas. Egy fiatal gyerekek számára, akit lefognak és idegen felnőttek kezelnek – még akkor is ha megmentik az életét – lehet egy traumatikus tapasztalat. 

Ez a kép saját a két gyerek a rendetlenség és a "kedvenc" a macija ami sokkal rosszabb állapotban de ma is vele van, igaz ma már csak alvótárs Barnim holnap (2016.01.29-én tölti a 10. szülinapját)


A képzés során megtanítom neked, hogy hogyan vedd észre a stressz jeleket, és mit csinálj velük, egyébként hamarosan hanganyag formájában is előérhető lesz. Jelentkezz itt:  www.hiszti.elenkgyerekek.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése