2015. december 9., szerda

A láthatatlan orvosi gondok és a gyerek viselkedése közti összefüggések:


Amit tanult Kurcinka az évek során, hogy általában az ösztönöd jól működik.
Az orvosi tényezők jelentős szerepet játszanak viselkedési problémákban gyerekeknél. A láthatatlan orvosi tényezők megbosszulják magukat gyermeked viselkedésében és vele való kapcsolatodban, mivel nem múlnak el. Ezért hasznos szakmai segítséget kérni amikor agyad azt mondja, hogy az általános érzelmi-vezető stratégiákat használod és ösztöneid azt súgják, hogy van ott még valami.
 A tanárok fogják neked mondani, hogy gyermeked lusta vagy nem próbálkozik. Mások úgy látják, hogy a viselkedés szándékosan irritáló. Valószínűleg sok felesleges kört futsz, mire megtalálod az utadat. De gyermekednek szüksége van arra, hogy légy a szószólója, hinni benne és megbízni benne. 

Nem téged akar idegesíteni. Nem akar veled harcolni minden nap, és szeretne sikeres lenni. Ő tényleg a legtöbbet hozza ki magából. Vannak dolgok, amit meg kell tanulnia, és dolgok, amihez szüksége van segítségre, hogy leküzdhesse. Te vagy a tanára.
Szükséged van több trükkre azért, hogy megakadályozd a harcokat. 

Szerencsére, vannak szakemberek akik segítik meghatározni a dolgokat, amivel szemben állsz, információval szolgálnak, stratégiákkal és kezelési lehetőségeket; és, legfontosabb, támogatással az utadon.

Ha ADHD-s, Autista, Asperger szindrómás, Szenzoros Integrációs zavara van gyermekednek, akkor is érdemes Kurcinka élénk gyerekeket nevelő módszerét meghallgatnod, mert sokat segít a problémák enyhítésén. Jelentkezz itt: www.hiszti.elenkgyerekek.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése